Sliders hamburgare med pommes

Flippin Burgers Food Truck: Sliders

Idag testade jag Flippin Burgers Food Truck som stannade till vid Hornstull där jag just nu sitter på uppdrag. Jag och två vänner trotsade kylan för att testa deras ”Sliders”.

En Slider är en liten hamburgare. Flippins Food Truck tillagar dom genom att platta till en boll med köttfärs direkt på stekhällen, lägga på lök som steks tillsammans med köttet, och sedan på med ost och bröd.

Till dessa kan man köpa till pommes och på sidan av bilen finns tre kranar, en med vatten, en med läsk från Dryck Stockholm och en folköl från ett hantverksbryggeri .

En Slider är inte stor och man äter i regel mer än en för att bli mätt. Pommes med antingen ketchup eller dragonmajonäs passar bra till. Att dom tagit med Flippin Burgers dragonmajonäs till Food Trucken gjorde mig mycket glad då den är fantastisk.

Man beställer styckvis, så man lätt kan välja hur mycket man vill äta. En Slider kostade 35 kr, pommes kostade 30 kr. Dricka så låg läsken på 25 kr och folkölen på 40 kr.

Två personer köper hamburgare från Sliders FoodtruckJag tog 2 st Sliders med pommes och drack vatten. Det gick på 105 kr vilket jag kan tycka var lite dyrt för en lunch. Speciellt när det inte är så där jättemycket mat. Jag skulle lätt kunna äta 1-2 Sliders till.

Men smaken var väldigt bra. Som alltid har Flippins hög kvalitet på köttet, och brödet var samma som på restaurangen. Jag tyckte dock att smaken var lite mer åt det rökigare hållet än när jag äter på deras restaurang. Kan vara att dom är mindre och tillagas i lite högre tempo så att stekytan blir lite mer krispig på vissa ställen. Men det gjorde inget då det passade bra med kryddningen och smakade bra, men det var en skillnad jag noterade.

Det enda dumma med konceptet ”Food Truck” är att det ibland är vinter i Sverige, så det var kallt att vänta på maten. Sedan fick vi försöka hitta någonstans att sitta, och arbetar man inte på samma ställe och inte kan släppa in folk hur som helst på jobbet så får man leta upp nått allmänt utrymme inomhus för att inte frysa för mycket. Konceptet passar bättre på sommaren och jag hoppas att dom kör i sommar i närheten där jag jobbar då.

Håll utkick på Flippins Facebook sida och Instagram konto om ni vill prova deras Food Truck. Dom annonserar där var dom finns. Jag kan varmt rekommendera dom!

0 kommentarer på Flippin Burgers Food Truck: Sliders

Skriv en kommentar

Din e-post kommer inte att synas.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.