Jag börjar ett nytt kapitel i mitt liv

Efter mycket om och men så har jag tagit beslut om att starta eget företag. Det har varit ett väldigt tufft beslut då jag har trivts väldigt bra på min nuvarande arbetsplats. Men tanken om eget har funnits med mig under en längre tid och nu känns allt rätt för att ta våga steget fullt ut.

Jag kommer från och med den 1:a september att vara egen under företagsnamnet Hyperdyne. Jag kommer fortsätta att arbeta med det jag gör idag och det jag älskar, skapa tilltalande design och kommunikation inom digitala medier. Men jag har även ett par andra idéer som jag just nu utvecklar som kommer att driva mig själv och mitt arbete vidare och som förhoppningsvis kommer vara till stor nytta för mina blivande kunder.

Under sensommaren och hösten kommer jag att lägga stort fokus på att bygga mitt företag och min företagsprofil. Det kommer också att påverka den här sidans struktur och funktion.

Men just nu vill jag bara tala om att jag kommer finnas som frilansande Webb-AD och front-end utvecklare med WordPress kunskaper från och med den 1:a september! Och webbsidan för mitt företag kommer att utvecklas mer under hösten! Just nu är det bara en enkel sida med mina kontaktuppgifter.

0 kommentarer på Jag börjar ett nytt kapitel i mitt liv

Skriv en kommentar

Din e-post kommer inte att synas.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.