Staffan Hesselbom som försöker läsa ett djurs tankar

Jag utökar min konsultverksamhet: Djurmedium!

Jag lyssnade på Radio Houdi nyligen och fick veta om en helt ny bransch som jag inte ens tänkt på, att tala med folks döda husdjur! Så jag tänkte att den branschen kanske man ska gå in i!

Har du ett avlidit husdjur som du vill veta om det mår bra i himmelriket? Jag kan nu hjälpa dig att stilla din nyfikenhet!

Skicka in ett par bilder på ditt husdjur till mig och endast 500 kr, så kontaktar jag djuret i andevärlden och levererar ett meddelande från djuret direkt till dig! Du kommer få veta om det mår bra och vad det gör! Är det nått speciellt du vill veta? Fråga mig så frågar jag djuret!

Tror du inte det funkar? Här är några citat från nöjda kunder!!!

Jag trodde inte det skulle funka, men tänkte att det var en kul grej. Skickade in ett par bilder och fick tillbaka följande meddelande från min ex-hund ”Voff voff. Vaff. Grrrruff! Voff voff!”. Voff var hans favoritord.
– Egon Nilsson

Jag frågade min hund om han fått favoritbollen jag begravde med honom. Jag fick ett Voff till svar.
Nu vet jag.
– Matilda Svansson

Men inte nog med det! Om du inte talar djurets språk kan jag översätta meddelandet åt dig! För endast en extra 500 kr så får du meddelandet på ren svenska!!!

Jag talar inte katt, så när jag frågade om min katt hade det bra fick jag till svar ”Samma gamla envisa plåga. Jag får aldrig tag på ljuspricken. Den torterar mig.” Nu vet jag att min katt trivs, och det kostade bara 1000 kr.
– Ricky Davidsson

Är du beredd på att få veta om DITT djur mår bra? Ge mig dina pengar nu så ger jag dig ett svar!

Skicka din förfrågan nu!0 kommentarer på Jag utökar min konsultverksamhet: Djurmedium!

Skriv en kommentar

Din e-post kommer inte att synas.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.