Väggen i The Wall innan föreställningen har börjat

Roger Waters The Wall: Arena versionen

På lördag spelar Roger Waters sin nya uppsättning av The Wall. Den nya är anpassad för utomhusarenor samt att han har utökat scenen och väggen så den är rejält mycket större än den tidigare versionen.

Jag och min bror såg honom när han spelade i Globen i Stockholm första gången. Vi satt i mitten, längst fram och det var utan tvekan det bästa jag någonsin har sett. Nu när Roger Waters kommer tillbaka till Sverige spelar han på nya Ullevi. Även denna gång ska jag och min bror gå, och även denna gång fick vi tag på biljetter längs fram i ”The Golden Circle”. Skillnaden är att min bror tar med sig hela sin familj och jag tar med mig min flickvän. Det ska bli riktigt skoj att få dela denna upplevelse med henne.

Så den sista veckan har jag mest lyssnat på Pink Floyds The Wall på Spotify för att peppa. Filmen såg jag om tillsammans med flickvännen för någon vecka sen. Nu gäller det bara att det blir kanonväder då det är en utomhuskonsert, men eftersom han spelar i Göteborg så förväntar jag mig regn.

Roger Waters The Wall i Globen, Stockholm

0 kommentarer på Roger Waters The Wall: Arena versionen

Skriv en kommentar

Din e-post kommer inte att synas.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.