Fyllda ölglas

Sorbon

Jag och min fästmö var på Sorbon igår då vi hade vägarna förbi Bromma. Sorbon, för dom som inte känner till det, är en pub som ligger på Brommaplan, och dom har lyckats med att göra en trevlig lokal pub med bra mat och riktigt bra ölutbud.

Inte nog med att dom har bra öl och mat, deras personal är trevlig och dom har INGEN TV i pubben. Vilket är helt fantastiskt så här i VM-tider då alldeles för många barer envisas med att ha sport på när man försöker avnjuta en god öl.

När jag satt där så insåg jag hur mycket jag önskar att ett liknande ställe ska öppna i Kista, det är precis det som saknas. Tyvärr så envisas mindre bra ställen som O’learys att ta över pubvärlden i Kista, då dom nu också ska utvidga sitt ”entertainment center” ännu mer när Gallerian bygger om så det blir än ännu större lekplats. Sedan har vi Lord’s, men det stället skulle verkligen behöva anlita en städfirma. Och båda dessa ställen envisas med att ha stora TV skärmar på med högt ljud så fort det visas sport på TV, vilket är väldigt ofta.

Jag propagerar för att Sorbon flyttar till Kista, eller åtminstone öppnar en filial där. Vi behöver också en trevlig pup att besöka! Ett Bishops går också bra.

0 kommentarer på Sorbon

Skriv en kommentar

Din e-post kommer inte att synas.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.